Konsol Çeviri Merkezi'nin forum platformuna hoş geldiniz! Bundan sonra PS2, PS3, PS4 ve tüm konsol platformları için geliştirdiğimiz Türkçe yamaların indirme linkleri bu çatı altında paylaşılacaktır.
Sistemimizin tamamen sorunsuz, hızlı ve güvenli işlemesi için foruma adım attığınızda yapmanız gerekenleri aşağıda adım adım listeledik.
1. FORUMA NASIL KAYDOLACAKSINIZ?
Sitemizdeki içeriklere erişmek ve topluluğun bir parçası olmak için kayıt işlemleri tamamen ücretsiz ve çok basittir:
Sağ üst köşede bulunan "Kayıt Ol" (Sign Up) butonuna tıklayın.
Kullanıcı adı, e-posta ve şifrenizi belirleyerek kaydınızı oluşturun.
E-posta adresinize gelen aktivasyon linkine tıklayarak hesabınızı onaylayın.
Hesabınız onaylandıktan sonra sağ üstteki profil alanınızdan profilinizi özelleştirebilirsiniz.
2. YAMA İNDİRME SİSTEMİ NASIL ÇALIŞIR?
Forumumuzda indirme linklerinin güvenliğini korumak ve topluluk içi etkileşimi canlı tutmak adına "Yorum Yapınca Açılan Link" sistemi aktif edilmiştir. Bir yamayı indirmek için şu adımları takip etmelisiniz:
İndirmek istediğiniz oyunun yama konusuna girin.
Sayfanın en altında bulunan cevaplama kutusuna gelin.
Proje, yama veya oyun hakkında en az 1 adet anlamlı yorum (cevap) yazıp gönderin ve konuyu beğenin.
Daha sonra konunun en başında kilitli duran gizli indirme linkleri görünür hale gelecektir.
NOT: "Sağ ol", "Asdasd" vs random, tamamen spam amaçlı ve özensiz yorumlar moderatörler tarafından silinecektir ve bu hesaplar sistemden uzaklaştırılacaktır. Lütfen emeğe saygı göstererek düzgün yorumlar yapın.
1-) Küfür ve Argo yasaktır!
2-) Başka bir sunucunun reklamını yapmak yasaktır!
3-) Siyaset vb. konuları konuşmak yasaktır.
4-) Dini ve Milli değerlere hakaret yasaktır!
5-) +18 içerik paylaşımı yasaktır.
6-) Din, Irk ayrımı yasaktır.